the chef
pieter demarest
Chef Pieter Demarest genoot zijn opleiding in hotelschool Spermalie in Brugge en specialiseerde zich daarna in Ter Groene Poorte. Om nieuwe invloeden op te doen en zijn bereidingen verder te verfijnen, trok hij naar Japan en Zwitserland. Eenmaal terug in België besloot hij zijn eigen weg te gaan.
Good Food
Feel Good
Bio
Zijn passie voor koken bracht Pieter al op verschillende continenten. Hij deed heel wat beroepservaring op in het buitenland en verwerkt deze invloeden graag in zijn gerechten. Zonder daarbij lokale en seizoensgebonden producten uit het oog te verliezen.
Zo drukt hij onmiskenbaar zijn stempel op elke creatie. Telkens met respect voor uw wensen en de afspraken die op voorhand gemaakt werden.
Gastroluxe hecht veel waarde aan de exclusiviteit van uw evenement. Elke gelegenheid krijgt een unieke signatuur. Kopiëren staat niet in ons woordenboek. Gastroluxe pakt iedere keer opnieuw uit met verrassende combinaties die u en uw gasten doen versteld staan.
Klaar om op culinaire wereldreis te vertrekken in uw vertrouwde omgeving?!